Du har valgt dette kurset:


Kursnavn Region Start Dato Sted Hotellnavn Påmeldingsfrist
Båttur på Oslofjorden Region Øst 24.08.2017 OSLO Helena
Frist utløptBåttur på Oslofjorden

Parat Region Øst har også i år den glede å invitere deg som medlem til vår tradisjonelle båttur på Oslofjorden! Skonnerten Helena er bygget på Moen Båtbyggeri i Risør i 1946. Hun er en solid treskute konstruert etter alle skipsbyggerkunstens regler. Helena tar oss med ut mellom øyer og skjær og gir oss en minneverdig ettermiddag i august.

Dato: 24. august 2017
Tid: Kl 16.30 - 21.00
Sted: Rådhusbrygge 2, Oslo


Det vil bli servert mat om bord, og på menyen denne dagen vil det være reker med tilbehør. Drikke til maten dekkes av hver enkelt deltaker. Hvis det skulle være noen som ikke kan spise reker, ber vi deg ta kontakt med oss, slik at vi kan få ordnet noe annet (kylling eller vegetar).

Det vil være en egenandel på kr 200,-. Informasjon om innbetaling gis i forbindelse med bekreftelse om plass. Båten tar ca 100 personer og ved påmelding gjelder "første mann til mølla"-prinsippet. Reise til brygga dekkes av hver enkelt.

Vi ønsker velkommen til en hyggelig båttur og håper på en solvarm ettermiddag på Oslofjorden!

Påmelding gjøres gjennom kurskalenderen på våre nettsider med ditt medlemsnummer og passord. Kontakt medlemsregisteret (medlem@parat.com) dersom du mangler medlemsnummer og passord for å logge inn på medlemsportalen.

Vennlig hilsen
Parat Region Øst
Tilleggsinformasjon til påmelding: