Regionavdelingen i Parat søker rådgiver (vikariat)

Er du interessert i arbeidstakeres rettigheter og ser verdien av et organisert arbeidsliv? Vi søker en engasjert, løsningsorientert og serviceinnstilt rådgiver med kompetanse på lov- og avtaleverk i arbeidslivet.

Stillingen er et vikariat for en av våre medarbeidere som skal ut i fødselspermisjon. Du blir en del av teamet i region Øst, som bistår medlemmer og tillitsvalgte i Oslo, Akershus, Buskerud, Østfold og Innlandet. Kontorsted er Lakkegata 23 i Oslo

Oppstart etter avtale, og gjerne så raskt som mulig.

Hva går jobben ut på? Du vil ha et variert arbeids- og ansvarsområde, blant annet innenfor følgende områder:

• Saksbehandling av henvendelser fra enkeltmedlemmer.

• Utadrettet virksomhet som verveaktiviteter, deltakelse i medlemsmøter og informasjonsarbeid. Vi satser for tiden på verving i servicesektoren og bygg- og anleggsbransjen.

• Bistand og veiledning til tillitsvalgte og medlemmer, blant annet i tariffspørsmål, forhandlinger og nedbemanning.

Hva ser vi etter? Vi ser etter deg med erfaring som tillitsvalgt i en arbeidstakerorganisasjon, og som har god kjennskap til lov- og avtaleverk i arbeidslivet. Vi vektlegger høyere utdanning.

For å trives i denne jobben bør du være omgjengelig og like å ta kontakt med folk. Vi forventer også at du er systematisk, strukturert og god til å holde oversikt, selv ved stort arbeidspress.

Du må regne noe arbeid utenfor vanlig kontortid. Derfor er det viktig med fleksibel innstilling og stor arbeidskapasitet. Det vil også være litt reising i jobben, og du bør ha sertifikat og tilgang på bil.

Hva kan vi tilby? Ansatte i Parat har en fleksibel arbeidssituasjon, gode forsikringsordninger, gratis aviser og gunstige pensjonsordninger. Vi avtaler lønn individuelt og tilpasset kompetansen din.

Dette er Parat Parat er en partipolitisk uavhengig fagforening med om lag 43 000 medlemmer fra både privat og offentlig sektor. Vi jobber alle mot et felles mål: at våre medlemmer skal ha en så god arbeidshverdag som mulig. Vi er tilsluttet hovedorganisasjonen Yrkesorganisasjonenes Sentralforbund (YS) og har 75 ansatte. Vårt hovedkontor ligger i Oslo, og vi har fem regionkontorer rundt om i landet. Vi er opptatt av et mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte til å søke, uavhengig av etnisk bakgrunn, nedsatt funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller alder.

 

Har du spørsmål?

Hvis du ble nysgjerrig etter å ha lest denne utlysningen, er du velkommen til å kontakte Annbjørg Nærdal, som leder regionavdelingen i Parat.

Mobil: 91 87 77 11 E-post: annbjorg.nardal@parat.com

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søknadsfrist 20. oktober 2024.

Hei, jeg heter Ståle. Hva kan jeg hjelpe med?
Powered by Labrador CMS