Støtteerklæringer til de streikede i SAS kabin

Parat NTNU støtter de SAS-ansattes streik

Kabinansatte i flyselskapet SAS har lange dager på jobb uten mulighet til å forlate flyet, de har få pauser og lite forutsigbar arbeidstid. Det kan planlegges for 47,5 arbeidstimer i uka. Ved forsinkelser kan man jobbe opp mot 60 timer. En vanlig arbeidsdag kan være opptil 14 timer.

Parat ved NTNU er opptatt av anstendige betingelser i arbeidslivet. En bedrifts begrensede økonomi skal ikke gå på bekostning av de ansattes arbeidsforhold.

En viktig aktør i samfunnet som SAS trenger ansatte som føler trygget om egen arbeidssituasjon. Derfor har de kabinansatte tidligere bidratt til lønnsreduksjon for å bidra til selskapets lønnsomhet. Nå fortjener de ansatte en anstendig lønn og en arbeidstid som gjør det mulig å ha tid til pauser og ro til å kunne spise.

Parat ved NTNU støtter de kabinansattes krav.

Med vennling hilsen Morten Mørch, hovedtillitsvalgt Parat NTNU

Full støtte til de streikende Kabinansatte i SAS fra  Lokomotivpersonalets Forening Oslo

Lokomotivpersonalets Forening Oslo ønsker å uttrykke vår fulle og hele støtte til de

Lokomotivpersonalets Forening - Kabinansatte i SAS som nå er ute i streik.

Pilorotforbundet i Parat gir de kabinansatte i SAS sin fulle støtte

Vi i Pilotforbundet ønsker å uttrykke vår fulle støtte til dere i den pågående kampen for bedre arbeidsvilkår. Det er uakseptabelt at de kabinansatte i SAS skal måtte tåle urimelige arbeidsforhold. Vi forventer at SAS tar sitt ansvar på alvor og sørger for at deres ansatte får verdige og bærekraftige arbeidsvilkår, som man kan leve av.

Dersom SAS skal operere og tjene penger i Norge, må selskapet tilby anstendige arbeidsvilkår til alle sine ansatte. Det er ikke bare et spørsmål om rettferdighet, men også om respekt for de som hver dag er SAS sitt ansikt utad, og tar vare på sikkerheten ombord.

Vi i Pilotforbundet gir vår fulle støtte til dere i denne kampen.

Med solidaritetshilsen, Pilotforbundet

Finansforbundet støtter de streikende kabinansatte i SAS

Finansforbundet støtter Parats medlemmer i den pågående konflikten med SAS.

Et velorganisert arbeidsliv krever at begge parter tar sitt ansvar og bidrar til enighet. Når SAS ikke svarer på viktige krav fra Parat, er det viktig at fagforbund viser styrke, slik som dere gjør nå.

Finansforbundet støtter Parats streik

Støtteerklæring til Parat og de streikende kabinansatte i SAS

YS-forbundet STAFO støtter de kabinansatte som er i arbeidskonflikt med SAS. - De streikende Parat-medlemmene kjemper for både bedre arbeidsvilkår og lønn. Denne viktige yrkesgruppen fortjener langt bedre arbeidsvilkår og derfor støtter vi deres kamp, sier forbundsleder i STAFO Erlend Aasbø.

Støtteerklæring til Parat og de streikende kabinansatte i SAS

Parat forsvar støtter de streikende i SAS kabin

Parat forsvar støtter de streikende medlemmer blant kabinansatte i SAS. Dette er en gruppe som gjør en viktig jobb og med krevende arbeidsforhold. De vilkårene som de kabinansatte jobber under er slettes ikke bra. De skal ivareta vår sikkerhet under flyturen, samt at de i tillegg har en hel del andre oppgaver. Alle fortjener lønn og forutsigbare arbeidsforhold.

Vennlig hilsen Johan Hovde, forbundsleder Parat forsvar

Støtteerklæring fra Parat-klubben ved Oslo universitetssykehus

Vi, Parat medlemmer på Oslo universitetssykehus HF (OUS), ønsker å utrykke vår fulle støtte til kabinpersonalet i SAS som nå er i streik.Deres kamp for bedre arbeidsvilkår er både rettferdig og nødvendig.

Med vennlig hilsenAnders Fredheim, foretakstillitsvalgt Parat, Oslo universitetssykehus HF

Streikestøtte fra regionutvalget i Parat region Midt

Parats Regionutvalg Midt ønsker med dette å uttrykke sin helhjertede støtte til SNK og Parat Kabinforbund i forbindelse med deres velbegrunnede streik.

Vi har med bekymring over lang tid merket oss at arbeidsforholdene i luftfarten stadig presses nedover med uanstendige lønnsvilkår, svært lange arbeidsdager og uforutsigbarhet i arbeidshverdagen. Rettigheter og goder resten av samfunnet tar som en selvfølge virker ikke å eksistere, og flyselskapene finner stadig nye og kreative måter til å presse de ansatte hardere.

Det er et gigantisk tankekors at de ansatte på lavere lønnstrinn i SAS vil ha en bedre inntekt ved å motta streikebidrag fra Parat under streiken enn å være på jobb, og det sier nok det meste om hvor berettiget denne streiken er.

Vi i Regionutvalg Midt støtter derfor helhjertet deres kamp for anstendige lønns og arbeidsvilkår.

Mved vennlig hilsen Morten Mørch, leder i RU Midt

Delta støtter de streikende i SAS 

– Delta støtter de streikende kabinansatte. De kabinansatte har fremmet rimelige og rettferdige krav, sier forbundsleder i Delta, Trond Ellefsen.

Ellefsen understreker viktigheten av av forsvarlige arbeidstidsordninger og gode lønnsvilkår i det som mange opplever som en økonomisk utfordrende tid.

Støtteerklæring fra Delta til de streikende i SAS kabin

Schibsted støtter de streikende

Full støtte til de streikende i SAS kabin
Alle fortjener en lønn som det er mulig å leve av! De streikende kabinansatte i SAS har vår fulle støtte i kampen for bedre lønnsutvikling og anstendige arbeidsvilkår. Vi heier på dere og kjemper sammen med dere!

Med vennlig hilsen Rune Berge, Konserntillitsvalgt i Schibsted.

Støtteerklæring fra Negotia

Støtteerklæring til de streikende i SAS kabin

Støtteerklæring fra Norges Politilederlag

Norges Politilederlag støtter våre streikende medlemmer blant kabinansatte i SAS. Dette er en gruppe som gjør en viktig jobb og med krevende arbeidsforhold. Vi må forvente at arbeidsgiver i en slik situasjon viser reell vilje til å finne løsninger som kan bedre på dette.

Med vennlig hilsen Kjetil Ravlo, forbundsleder NPL

Streikestøtte fra Skolelederforbundet

Skolelederforbundet gir vår fulle støtte til de kabinansatte i SAS og deres kamp for forsvarlige arbeidsforhold og en lønn til å leve av!

På vegne av Skolelederforbundet, Stig Johannessen, forbundsleder

Streikestøtte fra Parat skatt

Full støtte til streikende kabinansatte i SAS.
Arbeidsvilkår og lønnsutvikling er en viktig kamp for alle fagorganiserte. Den negative utviklingen i lønn samsvarer lite med utviklingen andre arbeidstakere har hatt. Man bør kunne forvente at en seriøs arbeidsgiver følger med på hva som er akseptable lønn- og arbeidsvilkår i dagens samfunn.
Kompensasjon i form av kvelds- og nattillegg er en naturlig del av dette.
Parat skatt gir sin fulle støtte til de streikende kabinansatte.

Lill A. Stensland, Leder Parat skatt

Støtteerklæring fra Norwegian kabinforening

Støtteerklæring til SAS Norge kabinforening

Streikestøtte fra YS

YS gir sin fulle støtte til de de streikende medlemmene av SAS Norge kabinforening i YS-forbundet Parat og deres kamp for en lønn å leve av. 

Kravene om en rimelig lønnsutvikling og arbeidsforhold andre arbeidstakere tar som en selvfølge, må innfris av SAS.

YS krever at SAS viser reell vilje til å finne en løsning så raskt som mulig. Inntil det skjer må ledelsen i SAS bære det fulle og hele ansvaret for situasjonen selskapet nå har satt sine reisende kunder i.
Støtteerklæring fra YS til de streikende i SAS kabin

Støtteerklæring fra YTF

YTF - Støtteerklæring til det streikende kabinpersonellet

Støtteerklæring fra Farmasiforbundet

Farmasiforbundet støtter de streikende kabinansatte i SAS i kampen for anstendige lønn og forutsigbare arbeidsforhold.

Bodil Røkke, forbundsleder i Farmasiforbundet - en yrkesorganisasjon i Parat

Støtteerklæring fra ThsF

ThsF støtter de streikende kabinansatte i SAS. Alle ansatte har rett på en anstendig lønn og lønnsutvikling.

Med vennlig hilsen Anne-Gro Årmo, forbundsleder ThsF

Hei, jeg heter Ståle. Hva kan jeg hjelpe med?
Powered by Labrador CMS